Regler

Regler til SDE Netparty

 1. Det er kun tilladt at have en pc/enhed sat til på sin plads.
 2. Det er kun tilladt at benytte 1 skærm pr. plads.
 3. Hver deltager har 90 cm bred bordplads.
  – Tag dette med i dine overvejelser for medbragt udstyr.
 4. Det er ikke tilladt at tilslutte andet netværksudstyr end det SDE Netparty har sat op (Access points, switch og router). Skulle der opstå strøm eller tekniske problemer kan helpdesk kontaktes.
 5. (Pladsreservationen er kun vejledende og med forbehold for at vi kan rykke personer nogle enkelte pladser til siden. For at få plads til alle, eller ved ændringer.)
 6. Alt materiale (billeder, videoer mm.) som bliver lagt offentligt tilgængelig fra arrangementet accepteres sådan, at vi må bruge materialet i henhold til fremadrettet markedsføring mm.
 7. Det er IKKE tilladt at ryge i bygningen. Rygning er kun tilladt udenfor på det markerede område eller uden for skolens område. Registrerer vi, at man ryger indenfor vil man øjeblikkelig blive bortvist uden mulighed for refundering af billet og/eller madbilletter. (Samme betingelser for e-cigaretter osv.)
 8. Det er ikke tilladt at medbringe/tilslutte køleskabe og andre køkkenapparater/strømslugende enheder.
 9. Det er forbudt at bruge højtalere til vores arrangementer. Derudover er det tilladt at bruge hovedtelefoner, headset osv.
 10. Det er forbudt at genere andre og bruge andres computere uden tilladelse eller tvinge sig adgang til andres maskiner. (Tvunget adgang til computer vil medføre øjeblikkelig bortvisning.)
 11. Deltageren tager sit eget udstyr med på eget ansvar. Arrangørende tager ikke ansvar for det der måtte forekomme samt hærværk, tyveri, fejlstrøm og andre hændelser. (Tyveri vil blive meldt til politiet.)
 12. Vi har en streng nul-alkohol politik og mod rusmidler og der bliver ikke givet nogen dispensation på nogen måde. Registrerer vi at folk er/kommer beruset/påvirket vil man blive bortvist med det samme. Uden mulighed for refundering af billet og/eller madbilletter.
 13. Det er ikke tilladt at hente ulovligt software (Programmer, filer, spil osv.) under arrangementet. SDE Net-Party påtager sig intet ansvar i henhold til det der er på deltagernes maskiner.
 14. Stream af eget gameplay er tilladt.
 15. Hvis man streamer med webcam, skal man være opmærksom på, at man ikke støder andre deltagere til netpartyet. Man kan derfor blive pålagt at ændre kameravinkel, eller fjerne webcamet helt.
 16. Billet til arrangementet REFUNDERES ikke. Medmindre arrangementet bliver aflyst.
 17. Det er ikke tilladt at købe energidrik hvis du er under 16 år. (Ved mindre du har fået lov af forældre).
 18. minimumsalder er 14. Med mindre man er sammen med en over 18.

– Det er Netpartyets crew der bestemmer dette ved klager.

 • Streaming ved deltagelse i turneringerne er tilladt, MEN der SKAL være 10 minutters delay på streamet.
 • Derudover skal crewet modtage et link til streamet, inden kampen starter, således at vi kan følge med i om delayet bliver overholdt.
 • Overtrædelse af overstående vil medføre diskvalifikation fra turneringen.
 • Der må ikke overnattes andre steder end i sovelokalerne.
 • Sovelokalerne er kun til overnatning og der må kun soves i disse.
 • Ingen mad, mobilbrug, larm og så videre i lokalerne.
 • Hvis man ikke kan overholde de regler som er beskrevet vil der blive udgivet advarsler, derefter kan der forekomme bortvisning. Medmindre andet er beskrevet i reglementet.
Kom og snak med dine holdkammerater og mød nye mennesker, på vores Discord-dedikeret til dette LAN!